Bemutatkozás

DSC_9351

Üdvözöllek az oldalamon! Pál Izabella vagyok, zongorista, zongoratanár, zeneimádó.

Hiszem és vallom Kodály Zoltán egyik alapelvét, mely szerint: Legyen a zene mindenkié! Így szeretettel várok mindenkit Budapesten, a XXII. kerületben, vagy ONLINE óráimon, aki szeretne megtanulni zongorázni.

 

A zene egészen korán megjelent az életemben, hiszen már óvodásként zenei foglalkozásokon vettem részt. 7 évesen kezdtem el zongorázni tanulni, az alapfokú tanulmányaim végén döntöttem a zenei pálya mellett.

Konzervatóriumi éveim alatt számos mesterkurzuson vettem részt, melyek folyamatosan a tanári pályára ösztönöztek. 2011-ben vettem át bachelor diplomámat, 2013-ban kitüntetéses minősítéssel szereztem meg okleveles zongoratanári master diplomámat.

Magántanárként célom, hogy személyre szabottan, ugyanakkor szakmailag a lehető legmagasabb színvonalon tanítsam tanítványaimat. A klasszikus zenét örökérvényű csodának érzem és gondolom, így tanításom ezen alapszik, de szívesen kalandozom más stílusok irányába is. Hiszem, hogy mindenkit meg lehet ismerni az által, hogy milyen zenét hallgat. Gyere, mutasd meg a zenéd és zongorázzuk el! 🙂