Oktatás

Ajánlom a zongora tanulást az alábbi “csoportoknak” kezdő, újrakezdő és haladó szinten, mind online, mind élő órák formájában:

Ajánlom a zongorázást a gyermekeknek és tiniknek, mert amellett, hogy a zenetanulás egy életre megszeretteti velük a zenét, számos készségüket (mint koncentráció, kreativitás) hatékonyan fejleszti. Velük már egészen kicsi kortól szoktam foglalkozni, és ki tudja…talán egész életüket végigkíséri majd a zenélés. A gyermekeknek szóló csomagról ide kattintva olvashattok.

Ajánlom a zongorázást fiataloknak. Hangszeren játszani menő! Sok tinit és fiatal felnőttet foglalkoztat, hogy miként is fejezheti ki önmagát, miként is tűnhet ki a tömegből. Amellett, hogy az alkotás öröme neked is sokat ad majd, mindenki csodálattal fogja hallgatni amikor játszol. Itt az idő, fejleszd magad! Kattintsatok a nektek szóló csomagra!

Ajánlom a zongorázást üzletembereknek. Ülj le a zongora elé, fordulj befelé, tedd félre a hétköznapi gondokat, a sok rohanást és alkoss! Hihetetlen örömöt adó – de szellemileg még nagyobb kihívást jelentő – elfoglaltság, amellyel talán egy egészen régi álmod valósítod meg. Tisztában vagyok az időhiányos üzletemberek helyzetével, ezért ezt a csomagot úgy állítottam össze, hogy az az idő, amit a zongorára szánsz a lehető legnagyobb zenei élménnyel töltsön fel.

Ajánlom a zongorázást édesanyáknak és nöknek. Édesanyáknak, akik szívesen játszanának önmaguk valamint családjuk szórakoztatására vagy éppen arra vágynak, hogy a (születendő) gyermekük zenei fejlődését tudják segíteni. A részükre szóló különleges csomagomhoz kattints ide.

Ajánlom a zongorázást mindenkinek. 🙂 Magántanárként célom, hogy személyre szabottan, ugyanakkor szakmailag a lehető legmagasabb színvonalon tanítsam tanítványaimat. A klasszikus zenét örökérvényű csodának érzem és gondolom, így tanításom ezen alapszik, de szívesen kalandozom más stílusok irányába is. Hiszem, hogy mindenkit meg lehet ismerni az által, hogy milyen zenét hallgat. Gyere, mutasd meg a zenéd és zongorázzuk el!

Óráimat online vagy Budapesten, a XXII. kerületben tartom, de lehetőség van a kettő kombinálására is, ha például messze laksz, viszont az online órák mellett néha szükségét érzed személyes találkozónak is.

A kapcsolatot a pal.izabell@gmail.com címen tudod felvenni velem vagy az alábbi űrlapon: