Üzletembereknek

Ajánlom a zongorázást üzletembereknek kezdő, újrakezdő és haladó szinten, mind online, mind személyes órák formájában:

Rengeteget dolgozol és úgy érzed szükséged van egy hobbira, ami egészen kikapcsol? Stresszes vagy és úgy érzed nem sikerült megtalálnod még azt a szabadidős tevékenységet, mely igazi flow élményt nyújt számodra?

Itt az alkalom, hogy a racionális éned mellett a művészi oldalad is fejleszd . Ha sosem tanultál zenét, ne ess kétségbe, sosem késő!

Óráimon a zenei élmény megteremtése mellett zeneelméleti és technikai készségek elsajátítására is fókuszálunk. Ezek ismeretében még izgalmasabb világba csöppenhetsz és olyan képességeid, készségeidet fejlesztjük, mint a figyelemmegosztás, az összpontosítás, a befelé figyelés. Óráim már online formában, rugalmas időbeosztás szerint is elérhetők.

Tisztában vagyok az időhiányos üzletemberek helyzetével, ezért ezt a CSOMAGot úgy állítottam össze, hogy az az idő, amit a zongorára szánsz a lehető legnagyobb zenei élménnyel töltsön fel.

Óráimat online vagy Budapesten, a XXII. kerületben tartom, de lehetőség van a kettő kombinálására is, ha például messze laksz, viszont az online órák mellett néha szükségét érzed személyes találkozónak is.

A kapcsolatot a pal.izabell@gmail.com címen tudod felvenni velem, vagy az alábbi űrlapon. Ne felejtsd el továbbpörgetni, néhány kedvcsináló videó jön az Űrlap után Tőlem:)

“Felnőttként kezdtem Izabellánál tanulni, előképzettség és tehetség nélkül. Ennek ellenére egy év kitartó gyakorlás után már a kedvenc zenéimet “kóstolgathatom”. Az órák pedig szuper jókedvűen zajlanak:))” dr. Túry Dániel Miklós ügyvéd

“Mindig kedvesen, lelkesen tanít, és sok érdekességet mesél a különféle darabokról, zenei korszakokról. Ezek együttvéve sokat segítenek abban, hogy megértsem és el tudjam sajátítani a darabokat .” Horváth Ambrus

Általános alsóba zongoráztam utoljára… majd ismét megszületett a gondolat, hogy muzikális hobbimnak éljek, immár felnőtt fejjel, hetente egyszer. Ekkor találtam meg Izát! A zongiórák könnyedek, lazák, Iza nagyon türelmes és jófej, mindig nevet, ha nem tudom az ütemekkel kifejezni magam zongora nyelven
Mikor kezdtem, én 26 éves voltam, a kislànyom 1 hónapos…a hasamba. Végigkísérte 9 hónap alatt anya zongoraóráit, melyek alatt Iza hozzásegítette, hogy a kis Dius szebbnél szebb dallamokon növekedjen a hasamba. Azóta már elmúlt 1 éves, én pedig töretlen büszkeséggel játszom neki itthon azokat a darabokat, melyeket Iza jó hangulatú óráin megtanulok ” Hegedűs Henriett